Trainer/trainster gezocht!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste trainer/trainster!

Dit enthousiaste, leergierige team (meiden A1) van volleybalvereniging Vocluma zoek per direct iemand die dit team kan prikkelen en nieuwe dingen kan leren. Plezier staat voorop! Wanneer er daarnaast nog een mooie prestatie geleverd kan worden, dan zou dit helemaal mooi zijn.
Zij komen uit in de 2e klasse.

Wij bieden een leuke afwisselende vrijwilligersbaan bij een enthousiaste vereniging, waar plezier voorop staat! Vergoeding gaat in overleg.
Heb jij of heeft u affiniteit met volleybal en vind je het een uitdaging om training te geven? Dan is dit echt iets voor jou!

Graag zien we uw reactie tegemoet op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Volleybalvereniging Vocluma

PIVO 2020 afgelast!

Vanwege het coronavirus kan PIVO 2020 niet doorgaan. We hopen volgend jaar iedereen in goede gezondheid weer te zien!

Dames 1 KAMPIOEN!

Wat was het spannend gisteravond! De vierde set eindigde met 36-34. Alleen een 4-0 overwinning was voldoende om gisteravond al het kampioenschap te mogen vieren! Maar het is gelukt! Dames 1 is kampioen! Via deze weg willen wij alle supporters en onze sponsoren (Bajo bouw en ijzerwerken & Potgrondshop) bedanken!

50 jarig jubileum

Afgelopen zaterdag was het zo ver, het 50 jarig jubileum van Vcoluma. Wij hebben een ontzettend geslaagde dag gehad! De clinic, bootcamp, de druk bezochte receptie, opening van de nieuwe ruimte en afsluitend de feestavond. De gehele dag was goed gevuld en het was FEEST! We willen iedereen dan ook bedanken voor zijn of haar komst!

Maar er is meer! Jijj kan ons namelijk verder helpen! Nu onze nieuwe ruimte geopend is, zijn wij op zoek naar een bijpassende naam voor deze ruimte. Stuur jou idee op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wordt jou naam gekozen? Dan ontvang je een cadeaubon van de Kruidentuin ter waarde van €50!

Meer fotos zien? Bekijk dan onze facebookpagina: https://www.facebook.com/Vocluma-Marienheem-172482202951603/